seeinaction.org

Η σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση

Οι οργανώσεις νέων SEE in Action, Young Liberals Greece και WomenlyOfficial ενώνονται με σκοπό την προβολή βασικών σημείων της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης ως κοινωνικό φαινόμενο στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε 2 session συζήτησης μεταξύ ανθρώπων απο διαφορετικούς τομείς (νομικός, ψυχολόγος, δημοσιογράφος, και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Κοινωνίες Πολιτών).
Οι ομιλητές θα διαμορφώσουν μια συζήτηση ενημέρωσης της κοινωνίας για πιθανούς τρόπους δράσης και για τα επικείμενα βήματα που χρειάζονται να γίνουν τόσο από την πλευρά της πολιτείας όσο και από την κοινωνία μας.
Στο τέλος κάθε session θα έχετε την δυνατότητα να θέσετε ερωτήματα στους ομιλητές ώστε να έχετε εφοδιαστεί κατάλληλα με όλες τις πληροφορίες που θα αποτελέσουν την αφορμή για να μεταρρυθμιστούν οι κοινωνικές δομές.
🙏Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές της διοργάνωσης @voltgreece & @womenactgreece
📆 Τετάρτη 23/03, 18:00
📍 Σεράφειο Δήμου Αθηναίων – Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144
Βρες το link στο bio για να κλείσεις την θέση σου.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
**Για την προστασία όλων μας θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Παρακαλείστε κατά την είσοδό σας να επιδείξετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με βάση τους κανόνες για την αντιμετώπιση της COVID-19

Follow us on social